Restaurant

We are open for dinner Thursdays, Fridays, Saturdays and for Sunday lunch

Monday, Tuesday and Wednesday, a small menu is available for hotel guests for dinner

The way we work:

- We work fresh products

- We give priority to local producers

- All dishes are home made

- The menu is presented on a slate
(4 choices, can change everyday)

Menus and prices:

Menu fol Avril at €36

(starter, main course, dessert)

"Starter & Main Course or Main & Dessert" Formula at €31



"La Carte":

  • Starters from €8 to €17
  • Main courses from €19 to €29
  • Desserts from €8 to €12
  • Local products:

  • Poularde de Culoiseau: Ferme des Poisot à Moutiers-au-Perche
  • Agneau de la Cotillère: Ferme des Rivoal à Moutiers-au-Perche
  • Pain bio de l'Ami de pain produit à Moutiers au Perche
  • Fromage de brebis et légumes : Ferme bio de la Bourdinière à Moutiers-au-Perche
  • Légumes bio: Les jardins de la Rue à Bretoncelles (8 km)
  • Boeuf et veau Salers de la Duffetière : Ferme des Bacles à Bretoncelles (8 km)
  • Agneau d'herbe de la Fortinière : Ferme des Turgot à La Lande sur Eure (14 km)
  • Fromage de Chèvre de l'Aritoire : Ferme des Lalière située à La Madeleine-Bouvet (3 km)
  • Safran produit à Ceton dans le Perche (30 km) par Marie-Laure Ciron
  • Les Escargots du Perche : Ferme des Couvreur à Préaux-du-Perche (20 km)
  • Nous utilisons exclusivement du Porc fermier produit dans le Perche
  • Wines:

  • We propose around thirty references of French wines

  • We give priority to small wine growers and to organic wines